La nostra manera de fer

LA NOSTRA MANERA DE FER

El nostre secret: passió, professionalitat i respecte pel que fem, ja que és la mateixa llet que beuen els nostres fills i la que volem que sigui, si ells volen, el seu mitjà de vida.

vaqueta

PROXIMITAT

Produir a prop ens permet que els nostres productes arribin amb menys kilòmetres i menys temps a casa vostra, i conservant totes les seves propietats. La proximitat amb els nostres consumidors ens permet reduir l’impacte mediambiental del transport.

leche

CONTROL I TRAÇABILITAT

Tenim control de tota la llet que es produeix a les nostres cooperatives i de la seva procedència. La llet passa rigoroses anàlisis al Laboratori Interprofessional Lleter de Catalunya i quan se certifica que la llet té unes condicions òptimes es fa la recollida per portar-la a la planta d’envasament.

ganadero

CURA DELS RAMATS

El fet de mantenir un model d’explotació familiar europeu fa que Llet Nostra tingui molta més cura de les seves vaques i en faci un seguiment molt més exhaustiu. El benestar i la salut d’aquests animals són essencials perquè Llet Nostra pugui garantir que s’obté la millor llet de cadascuna de les explotacions que formen part del projecte.

ganadero2

LA LLET AMB EL
SABOR DE SEMPRE

La nostra llet té el gust característic de la terra, aquest sabor d’origen tan intens, de llet de debò. Per aconseguir aquest sabor autèntic d’origen, a les nostres granges oferim una alimentació natural i de proximitat.

paisaje

RECERCA

Llet Nostra està implicada en diversos projectes innovadors i sostenibles del sector lleter, com ara el projecte Gerónimo per crear energia a partir dels purins o el projecte europeu Bioboard, que investiga com fer servir la proteïna del sèrum de llet, un residu de la indústria agroalimentària, per fabricar un revestiment aïllant per a l’interior dels envasos de bric.

Llet Nostra també participa en el projecte de la nova granja model de Monells, a la comarca del Baix Empordà, amb l’objectiu d’impulsar la recerca i la innovació per a la millora i el futur del sector lleter, i de donar a conèixer el món ramader.

La granja és una iniciativa conjunta de l’empresa pública IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona –per mitjà dels Serveis de Millora i Expansió Ramadera i Genètica Aplicada (Semega) –, i que compta amb el suport de Llet Nostra.

Copyright © 2016 LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA S.L..