Les nostres granges

nen

LES NOSTRES GRANGES

Les nostres granges segueixen un model d’explotació tradicional, són petites i mitjanes explotacions amb un nombre sostenible de caps de bestiar boví que permet fer un millor seguiment dels animals i al mateix temps tenir-ne cura d’una manera més individualitzada.

En contraposició amb altres models d’explotació més industrialitzats, amb un nombre de caps de bestiar elevat (fins i tot superior a 1.000 caps de bestiar), Llet Nostra manté aquest model on el que prima és la recerca, el desenvolupament i la innovació amb l’objectiu de millorar el benestar animal i alhora optimitzar el procés de producció. El projecte Llet Nostra fa realitat el relleu generacional en aquestes explotacions; de fet, l’índex d’abandonament dels ramaders implicats en el projecte es troba molt per sota de la mitjana del sector.  

Això ajuda a conservar el paisatge i genera activitat social i econòmica al país, i aconsegueix que moltes famílies ramaderes puguin confiar en l’activitat com a present i com a futur.

Totes les granges s’agrupen en 4 cooperatives que comparteixen inversions, infraestructures i coneixements: formen part del projecte les cooperatives Lletera Campllong, Ramaders del Baix Empordà, Cadí, Cooperativa Lletera de Mollerussa i, com a soci col·laborador, Agropecuària de Vallfogona del Ripollès

ordeny

TOTES LES NOSTRES
GRANGES I LES FAMÍLIES
QUE HI HA DARRERE,
SÓN L’ÀNIMA DEL PROJECTE.

ganadero
picopala

Us convidem a conèixer-les i a saber més coses sobre l’origen de la llet que preneu cada dia.

ganadera

Llet Nostra és un projecte representatiu del sector ramader català, les quasi 200 explotacions familiars constitueixen el 30% dels ramaders catalans i el 25% de la llet que es produeix al territori.

DESCOBREIX-LES

Loading map...

Loading

Coop. Baix Empordà

icon GRANJA 02-1

Coop. Cadí

icon GRANJA 04-1

Coop. Campllong i Vallfogona

icon GRANJA 03-1

Coop. Mollerussa

icon GRANJA 01-1

Copyright © 2016 LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA S.L..