Què som

foto1

EL NAIXEMENT:
ORIGEN COOPERATIU

Llet Nostra neix  l’any 2003 quan més de 200 explotacions ramaderes familiars catalanes s’uneixen per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint així, a donar continuïtat  al  sector. La força d’aquesta iniciativa sorgeix dels seus valors: origen, experiència, qualitat i ganes de tirar endavant.. Formen part del projecte les cooperatives Lletera de Campllong, Ramaders del Baix Empordà, Cadí, Lletera de Mollerussa i Comarca i com a soci col·laborador Agropecuària de Vallfogona del Ripollès.

EL CAMÍ: UNA APOSTA PER
LA QUALITAT I LA PROXIMITAT

L’objectiu de Llet Nostra és donar continuïtat al sector lleter en el nostre territori, garantir la sortida de la llet de les cooperatives ramaderes que en formen part, oferint alhora un producte de qualitat i de confiança per a un consumidor proper i compromès  amb el territori.

Tot el procés de producció de la llet es fa a Catalunya de principi a fi. Això ens permet oferir un producte de proximitat que arriba fresc a casa vostra i conservant totes les seves propietats d’origen

foto2

Copyright © 2016 LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA S.L…