Compromís social

SOCIETAT

El nostre compromís amb la gent de casa es reflecteix en accions solidàries que es mantenen any rere any o que tenen lloc puntualment. Cada any col·laborem de forma activa en la Marató de TV3 aportant productes per als col·laboradors.

Anualment, donem suport a la Fundació Banc dels Aliments, participant en el Gran Recapte d’Aliments, i sovint ens impliquem conjuntament amb els consumidors, a través de diverses accions com el “Got solidari” o el “Tió solidari”, per donar un bon cop de bastó a la fam.

També col·laborem amb el Banc de Sang i Teixits aportant productes per als donants i ajudant a difondre la importància de fer-se donant.

CULTURA

Compartim amb vosaltres les mateixes arrels, per això ens agrada estar a prop de les tradicions i la cultura de casa nostra.
Per això, a Llet Nostra donem difusió a la cultura catalana, col·laborant, per exemple, amb les colles castelleres i associacions sardanistes.

Des de 2014 som patrocinadors de la Beca Cultura Popular de la Fundació Jaume Casademont que cada any premia un espectacle dins del món de les arts vinculades a la cultura popular catalana.

Projectes guanyadors:

2014. Monts, faula musical del Pirineu, de Comediants i Orquestrina Trama de la Cerdanya.

2015. Ruralisme il·lustrat de The New Catalan Ensemble.

ESPORT

En l’àmbit esportiu, Llet Nostra som patrocinadors oficials de l’equip d’handbol del FC Barcelona, amb el qual compartim valors com ara la vinculació
amb el territori i la nostra gent, i la promoció d’hàbits de vida saludables a través de l’esport i de l’alimentació.


També col·laborem en altres esdeveniments esportius de forma puntual, com ara campus i torneigs de bàsquet o handbol, curses populars,o la Festa sobre Rodes que se celebra en motiu de l’arribada a Barcelona de la Volta Ciclista a Catalunya.

GASTRONOMIA I EDUCACIÓ

Llet Nostra promocionem una alimentació saludable i el consum de productes de proximitat i de qualitat que obtenim de la nostra terra.
Per aquest motiu, formem part de la Fundació Dieta Mediterrània, entitat que fomenta els valors i la salvaguarda d’aquesta herència cultural,
els seus productes i l’estil de vida saludable que representa, a la vegada que és socialment viable i respectuosa amb el medi ambient.
També estem vinculats a la tradició gastronòmica de casa nostra, donant suport a la candidatura de la Cuina Catalana com a Patrimoni de la Humanitat
de la UNESCO i respectant les receptes tradicionals en l’elaboració de les nostres postres.

Un apartat del qual tenim especial cura és l’educació dels hàbits alimentaris i saludables dels més petits.
Per aquest motiu, som patrocinadors de les Beques Educar Menjant que cada any premien projectes educatius i lúdics dins de l’àmbit de l’alimentació.

Copyright © 2016 LLET NOSTRA ALIMENTÀRIA S.L.